tirsdag 1. april 2008

Frioppgave

Søt blanding?

Hva får du hvis du kombinerer jordbær og bringebær? Jeg fant tilfeldigvis en søt liten artikkel på dagbladet.no hvor de opplyser om at man har klart å blande jordbær (strawberry) og bringebær (raspberry) og resultat er rett og slett Strassberries! Nederlendere har allerede startet kommersiell produksjon av det, og dagligvarekjeden Waitrose i England har startet salget av dem. Her i Norge derimot, må vi nok nøye oss med de to hver for seg inntil videre, fordi man ikke har fått testet de nye bærene.

Dette er ikke en typisk artikkel som informerer om noe kjempeviktig, men jeg synes det er fint at man blir får vite om slike ting også. Man er kanskje lei av å lese mileslange artikler om politikk eller krig. Det er selvfølgelig viktigere å være informert om slike vide temaer, men av og til kan det være fint og kose seg med en litt mindre "viktig" artikkel informativt slik som denne. Med tanke på det skriftlige, så synes jeg den er godt skrevet språklig med god overskrift (Skjønner du bæret?), og vi får den viktigste informasjonen først etterfulgt av mindre viktig fakta slik som en artikkel skal bygges opp.

Også er det opp til deg om du vil stemme på at denne søtrøde kombinasjonen skal få plass i frukthyllen i butikkene her til lands ;)

Ingen kommentarer: